Wijziging huisvuiul ophalen ivm Koningsdag

Huisvuil ophalen gewijzigd rond Koningsdag 27 april; Afvalbrengpunt gesloten

Op Koningsdag, donderdag 27 april, halen wij geen huisvuil op. De inzamelroutes van het restafval van deze dag worden gefaseerd ingehaald.

Bewoners van Groot-Lochter en industrieterrein ’t Lochter, Nijverdal Oost, Wierdensestraat (kruising Boomcateweg tot Industrieterrein), Kampswegen, Konijnenberg en Slettenhaarsweide kunnen hun restcontainer op maandag 24 april aan de weg plaatsen.

Bewoners van Haarle (bebouwde kom en buitengebied ten zuiden van de N35), Centrum Nijverdal (inclusief het gebied tussen de Parallelweg, Smidsweg, Nijkerkendijk, Grotestraat, Wierdensestraat tot en met de kruising met de Boomcateweg, Thomas Ainsworthstraat, Schoolstraat, Weverstraat, Spoelerstraat, Salomonsonstraat), daarnaast Veldsweg, Tollensstraat en weggedeelten Potgieterstraat en Vondelstraat kunnen de restcontainer op woensdag 26 april aan de weg zetten.

Bewoners van de Rivierenbuurt, De Brake (inclusief Hoge Dijkje), de Prinsessenwijk en de  Schilderswijk kunnen de restcontainer op vrijdag 28 april aan de weg plaatsen.

Wij verzoeken u de container (met het grijze deksel) op deze dagen voor 07:30 uur aan te bieden.

Het Afvalbrengpunt is op Koningsdag donderdag 27 april gesloten. Op vrijdag 28 april kunt u weer terecht voor het aanleveren van afvalstromen/grondstoffen. Openingstijden maandag t/m vrijdag 9.00 tot 12.00 en 13.00 tot 16.30 uur en op zaterdag 9.00 tot 13.00 uur.

Bron : Gemeente Hellendoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.