Brandweermensen verhuizen van kazerne

Nijverdal – De brandweer van Nijverdal heeft vanavond twee manschappen, Inge en Rutger, van hun kazerne overgedragen aan het korps Hellendoorn van de brandweer Twente.

De twee manschappen al jaren werk en woonachtig bij de kazerne Nijverdal van de brandweer Twente gaan verhuizen naar het dorp Hellendoorn. Weliswaar blijven ze binnen de gemeente Hellendoorn maar gaan naar een andere kazerne. Gezien de verhuizing kunnen ze geen lid meer blijven van de kazerne Nijverdal.

Vanavond zijn ze aan de dorpsgrens overgedragen aan de manschappen van de brandweer kazerne Hellendoorn. Ze werden met een colonne van brandweervoertuigen van Nijverdal naar Hellendoorn gebracht. Op de grens tussen de twee dorpen, op de Ninaberlaan, werden ze daar opgewacht door de nieuwe collega’s van het korps Hellendoorn. Terplekken werden Inge en Rutger ontdaan van hun kenmerken van de Nijverdalse kazerne en direct voorzien van de Hellendoornse patches. De twee zullen in Hellendoorn hun werkzaamheden ten dienste van de gemeenschap voortzetten bij brandweer Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.