Des nipt ten onder tegen Kloosterhaar

Nijverdal – Teleurstelling aan de eind van de 90 minuten op de gezichten van de DES spelers. De thuisploeg moest vandaag de meerdere erkennen in de club uit Kloosterhaar

Na een moeilijke start kreeg Kloosterhaar een strafschop in de 5e minuut en wist deze te verzilveren ,hierdoor kon Kloosterhaar de 0-1 laten optekenen op het scorebord. Kloosterhaar kwam uiteindelijk met 0-3 voor, maar net voor rust wist DES toch nog de bal tegen het net bij Kloosterhaar te jagen zodat men met 1-3 aan de thee kon.

De tweede helft was DES meer aan de bal en ze maakten 2 doelpunten waardoor het lange tijd gelijk stond. In een zinderende slotfase maakte Kloosterhaar in de extra tijd toch nog een 4e doelpunt. waardoor de uitslag 3-4 werd. 

Keeper Twan Mensink (foto groen shirt) van DES had niet zijn beste dag en moest vier treffers incasseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.