Inzet traumahelikopter treks veel bekijks

Holten – de hulpdiensten zijn maandag middag 20 maart 2022 om 15:05 uur gealarmeerd voor een incident aan het Mossinkserf. Er is een Duitse traumahelikopter geland op een grasveld van sporthal Het Mossink aan de Vrijheidslaan. De heli trekt heel wat bekijks. De patiënt word met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De arts die met de traumahelikopter meekwam is met de ambulance meegereden om de verpleegkundige van de ambulance bijstand te verlenen. De ambulance is met spoed naar het MST vertrokken. Voor zover bekend handelde het zich om een medisch incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.