Gaslek bij graafwerkzaamheden in Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn donderdag middag 24 maart 2022 om 13:23 uur gealarmeerd voor een gaslucht aan de 1e Meijerinkshoekweg. Ter plaatse bleek er bij het aanleggen van een 16 kilometer lange waterleiding, om twee verdeelstations aan elkaar te koppelen tussen Den Ham en Wierden, een gasleiding te zijn geraakt. Werklui waren bezig met de aanleg van de laatste 30 meter van de 16 kilometer toen het misging. Netbeheerder Cogas is met meerdere busjes ter plaatse gekomen om de gasleiding te repareren. De omgeving van het lek was afgezet om ongelukken te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.