Ravijn op winst tegen kansloos Svh

Nijverdal – Zaterdag 26 maart 2022. Gisteravond was het weer zo ver, en mocht het eerste heren team van Het Ravijn aantreden tegen de door vertrekkende spelers geplaagde ploeg SVH uit Borculo. De streekderby die altijd voor extra publiek en aandacht zorgt. 
Coach Zeno Reuten verwachte, nu er de laatste weken diverse spelers bij Schuurman BZC waren vertrokken, dat zijn heren een kans zouden maken. Afgelopen donderdag werd er ook al gewonnen van de nummer 2 uit de competitie De Zaan, Door deze winst wist Het Ravijn zich in de rangorde omhoog te wurmen en staat nu zelfs op de tweede plaats in de competitie.
Tijdens de wedstrijd tegen de heren uit Borculo was er geen vuiltje aan de lucht voor de heren uit Nijverdal. Vanaf de eerste speelminuut werden de heren uit Borculo aan alle kanten voorbij gezwommen en kwamen zij niet aan spelen toe. Uitslag 20-5 in het voordeel van de Nijverdallers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.