File door ongeval op N35 bij Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 4 april 2022 om 06:50 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N35. Ter plaatse bleek er een bedrijfsbus achterop een Duitse auto te zijn gebotst beide voertuigen reden vanuit Nijverdal richting Wierden. De oorzaak waardoor het mis ging is onbekend. In beide richtingen staan korte files Tussen Wierden en Nijverdal door automobilisten die langzaam rijden en kijken wat er gebeurd is. De bedrijfsbus heeft flinke schade opgelopen en moet worden afgesleept door een bergingsbedrijf. Er raakte niemand gewond bij het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.