Ongeval tussen twee auto’s bij Bornerbroek.

Bornerbroek – De hulpdiensten zijn donderdag middag 7 april 2022 om 17:30 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A1. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een Duitse en een Nederlandse auto. Het ongeval gebeurde, rijdende vanuit Enter richting knooppunt Azelo, op de rechter rijstrook. Op de rechterrijstrook gold op dat moment een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Het ongeval gebeurde doordat een bestuurder door nog onbekende oorzaak op zijn voorganger botste. De auto die op zijn voorganger reed moest met flinke voorschade worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De Duitse auto kon met lichte achterschade doorrijden. Er raakte niemand gewond bij het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.