Ravage bij kopstaart botsing N35 Haarle

Haarle – De hulpdiensten zijn vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N35. Ter plaatse bleek er een busje in volle vaart achterop een personenauto te zijn gebotst. De autobestuurder zag de bus in zijn binnenspiegel aankomen en had het stuur al naar rechts gedraaid, dit om te voorkomen dat hij door de klap van de aanrijding achterop zijn voorganger zou botsen. Er volgde een heftige klap. Er is een ambulance ter plaatse gekomen, deze hoefde echter niks te doen. Er staan lange files in zowel richting zwolle laswel Almelo. Beide voertuigen moet met flinke schade worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.