Brandweer met groot materieel ter plaatse voor nablussen natuurbrand op Sallandseheuvelrug.

Haarle – De brandweer was maandag ochtend 25 april 2022 om 06:55 uur gealarmeerd voor een nacontrole op de Bergweg. Ter plaatse bleken er op meerdere plekken onder gronde brandhaarden te zijn ontstaan als gevolge van de Zeer Grote natuurbrand een dag eerder. De brandweer was met meerdere kopsen ter plaatse ui Hellendoorn, Nijverdal, Holten en Goor. De brandweer heeft de brandhaarden geblust er werken drie waterwagens ingezet om voldoende water naar de brand locatie te krijgen. De brandweer is tot de namiddag bezig geweest met het nablussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.