Ravijn op winst in Utrecht

De waterpoloheren van Het Ravijn hebben vorige week zaterdag in Utrecht, bij UZSC de bekerwedstrijd om de KNZB beker weten te winnen met 9-12. 

Zondag 1 mei stond de thuiswedstrijd tegen UZSC op het programma. Met enkele jonge spelers uit de eigen jeugd gingen ze de strijd aan met het ervaren UZSC. De wedstrijd verliep niet zoals gehoopt en de heren van Het Ravijn maakten te veel fouten en verloren veel duels. In de derde en vierde periode werden aan beide kanten diverse kansen gemist door slordig samenspel. Uiteindelijk kwam UZSC niet meer in gevaar en wonnen van Het Ravijn die door de winst met 6-11 naar de finale gaan van de KNZB beker. Blauwe cap is UZCS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.