Pakketbezorger krijgt vlieg in zijn oog en botst tegen boom bij Luttenberg.

Luttenberg – De hulpdiensten zijn maandag middag 9 mei 2022 om 13:28 uur gelaarmeerd voor een ongeval met letsel op de Veenweg. Ter plaatse bleek er een pakketbezorger in een bocht naar links recht door te zijn gereden door dat hij een vlieg in zijn oog kreeg omdat hij door het mooie warme weer zijn raam open had. De bestuurder is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Er is een andere bus ter plaatse gekomen om de lading pakken over te laden zo dat ze toch bezorgt kunnen worden. De bedrijfsbus moest met flinke schade worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.