Drie gewonden bij ongeval op de A35 bij Bornerbroek. (Video)

Bornerbroek – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 24 mei 2022 om 05:25 uur gelarmeerd voor een ongeval met letsel op de A35. Ter plaatse bleek er een auto achter op een bakwagenbus te zijn gebotst en is van de weg geschoten de rechter berm in en vervolgens in de sloot gekomen over de kop geslagen en op de kop in de sloot tot stilstand gekomen. De drie inzittende van de auto een man vrouw en een kind zijn met gewond naar het ziekenhuis overgebracht er was ook een Traumahelikopter gealarmeerd vanuit Groningen die kon halverwege weer retour er is ook een persoon uit de bakwagenbus op eigengelegenheid naar het ziekenhuis gegaan voor een controle. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. De rechter rijstrook was afgesloten vanuit Borne richting Almelo. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld en met fikse schade afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.