Kettingbotsing op N35 bij Wierden. (Video)

Wierden – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 24 mei 2022 om 17:25 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N35. Ter plaatse bleek er een kettingbotsing te zijn gebeurd tussen drie auto’s door een onbekende oorzaak twee van de drie auto’s moesten met flinke schade worden afgesleept door een bergingsbedrijf. Er raakte niemand gewond bij het ongeval. Er stond een lange files in beide richtingen tussen Wierden en Nijverdal van 2,7 kilometer lang en 10 minuten extra reistijd de politie regelde het verkeer om en om over een rijstrook vanuit Wierden richting Nijverdal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.