Ernstig ongeval in Lemelerveld Traumahelikopter ter plaatse. (Video)

Lemelerveld – De hulpdiensten zijn zaterdag ochtend 26 mei 2022 om 08:07 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Lemelerveldseweg met de Strenkhaarsweg. Ter plaatse bleek er een auto op de Lemelerveldseweg voor een scherpe bocht naar links rechtdoor te zijn gereden heeft daar in de berm een lantarenpaal uit de grond gereden tegen een boom gebotst en is vervolgens tegen een tweede en derde boom gebotst en tot stilstand gekomen. Er is ook een traumahelikopter gealarmeerd uit Groningen die is vlakbij het ongeval geland in een weiland. De brandweer heeft de beide inzittende uit de auto geknipt en zijn beide met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht de trauma arts met de de zwaar gewonde inzittende met de ambulance mee naar het ziekenhuis gegaan.

De verkeersongevallenanalyse gaat ter plaatse onderzoek doen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.