Fietsster komt ten val bij hekken op Fietspad in Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn donderdag middag 26 mei 2022 om 13:54 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Molenbelterweg. Ter plaatse bleek er een fietsster te zijn gevallen. De fietsster fietste vanaf het station naar beneden richting het fietspad die onder de spoortunnel loopt die onder het spoor door loopt en twee fietspaden elkaar kruisen staan twee hekken om de fietser te remmen om ongevallen te voorkomen daar wilde ze tussen door en raakte met het stuur een van de twee metalen hekken en ging onderuit. De ambulance heeft de fietsster gecontroleerd zij hoeft niet mee maar moet wel door een controle naar het huisartsenpost in Deventer.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.