Uitgescheurde tak hangt over de Diependaalseweg in Markelo. (Video)

Markelo – De brandweer van Rijssen is vrijdag middag 27 mei 2022 om 13:54 uur gealarmeerd voor een stormschade aan de Diependaalseweg. Ter plaatse bleek er een uitgescheurde tak gevaarlijke boven de weg te hangen. De brandweer heeft de boom verder bekeken en heeft geconstateerd dat er meerdere takken gevaarlijk hangen en er uit moeten worden gezaagd dat doen ze met behulp van de hoogwerker en de motorzaag. De Diependaalseweg is afgesloten voor het verkeer. na het afzagen van de takken heeft de brandweer het wegdek weer schoon geveegd en kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.