Bosbrand langs het spoor bij Holten Treinen rijden langzaam.

Holten – De hulpdiensten zijn zaterdag avond 4 juni 2022 op 20:58 uur gealarmeerd voor een bosbrand aan de Geskesdijk het was niet aan de Geskesdijk maar aan de Veenweg dichtbij het spoor tussen Holten en Rijssen De treinen rijden met last dat houd in dat de stapvoets langs de brand rijden. De vlammen waren goed te zien en er komt veel rook vrij door de harde wind kan de brand zich razend snel uitbreiden. De brandweer had de brand snel onder controle weten te krijgen. De oorzaak van de brand is niet bekend. Een treinmachinist had het zien branden en heeft de hulpdiensten gealarmeerd.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.