Fietser ernstig gewond bij botsing met boom (VIDEO)

Rijssen – Een fietser is vanavond ernstig gewond geraakt toen deze door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een boom.Het ongeval gebeurde in een bosperceel achter de Brekeldlaan. Hoe de aanrijding kon ontstaan is niet bekend.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden vanavond rond de klok gealarmeerd voor een ongeval aan de Turfweg. Bij aankomst bleek het te gaan om een ongeval in de bossen van de Borkeld. Er werd, gezien de ernst van de situatie, ook een traumaheli opgeroepen. De eerst beschikbare stond in Rotterdam. De werd ter plaatse geroepen. 

De trauma arts is daarop ter ondersteuning van het ambulance personeel met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Enschede. Omtrent de ernst en aard van de verwondingen zijn geen mededelingen gedaan. Vanwege de ruimte die een helikopter nodig heeft werd er gebruik gemaakt van het grasveld bij de manege van de Oosterhofruiters. 

Foto’s en video ©2022 News United / Bert Kamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.