Boze Boeren gooien A1 bij Holten dicht en steken hoop afval in brand. (Video)

Holten – Boze boeren die tegen de stikstof maat regelen protesteren hebben maandag avond 27 juni 2022 de A1 Geblokkeerd met landbouwmachines en ze hebben een berg afval in brand gesloten op de A1 de brandweer van Bathmen en Holten hebben de brand geblust er kwam veel rook vrij die goed in de omgeving was te zien. er kon uren geen verkeer langs de protesteren de boeren het verkeer kon er bij de afslag Holten/Lochem en dwars door Holten rijden en bij de afslag Holten/Markelo konden ze de A1 weer op richting Hengelo/Almelo er stond een hele lange file vanuit Deventer richting Rijssen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.