Auto beland in de sloot na overstekend wild op N346 bij Ambt Delden.

Ambt Delden – De hulpdiensten zijn dinsdag nacht 28 juni 2022 om 03:00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg-N346. Ter plaatse bleek er een BMW auto in de sloot te liggen volgens de bestuurder stak er een konijn de weg over en heeft die uitgeweken naar recht en kwam daarbij in een diepe sloot te recht hij raakte bij het ongeval niet gewond. De rijstrook vanuit Delden richting Goor is afgesloten een bergingsbedrijf moet de BMW uit de sloot takelen en moet hem met recht zij schade afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.