Boerderij gaat in Vlammen op in Rijssen. (Video)

Rijssen – De brandweer is zaterdag avond 9 juli 2022 om 23:31 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Ligtenbergerweg. Ter plaatse bleek er bij aankomst dat de boerderij al volledig in brand stond het dak was half rietgedekt met een onder laag dakpannen. Een ambulance die op de N350 reed tussen Rijssen en Holten zagen een rode gloed en vertrouwde het niet en zijn gaan kijken en zagen dat de hele boerderij in brand stond en hebben geleid via de meldkamer de brandweer en politie gealarmeerd de vlammen sloegen meters hoog boven de boerderij uit. De brandweer schaalde om 23:34 uur op naar Middelbrand. De brandweer heeft de leegstaande boerderij geblust de schade is groot. De politie heeft aan twee kanten de Ligtenbergerweg afgezet tussen Nijverdal en Rijssen om de brandweer de ruimte te geven om de blussen. DE brandweer kopsen van Rijssen, Holten, Nijverdal en Goor waren ter plaatse om de brand te blussen. De oorzaak van de brand is mogelijk brandstichting dat word onderzocht door de politie. De politie roept mensen op die iets hebben gezien contact op de nemen met de politie.

Foto’s News United/Kevin Sand en Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.