Gewonde bij ongeval op N36 bij Almelo. (Video)

Almelo – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 12 juli 2022 om 06:45 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N36. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen drie auto door een onbekende oorzaak. Een persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Er staat een file op de N36 van 1,8 km en 9 minuten extra reistijd de rechterrijstrook is afgesloten het verkeer word over de linkerrijstrook geleid het verkeer kan net na het ongeval rechtsaf slaan de A35 op richting Wierden/Nijverdal. Twee auto’s moeten met schade worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.