Weg geblokkeerd door flinke tak bij Notter. (Video)

Notter – De brandweer is woensdag ochtend 13 juli 2022 om 07:27 uur met twee voertuigen gealarmeerd voor een stormschade aan de Grimbergerweg. Ter plaatse bleek er een grote dikke tak uit een boom te zijn gescheurd. Een buurt bewoonster had rond 03:30 uur veel gekraak gehoord en zag verder niks een automobilist die op de Grimbergerweg reed kwam de dikke tak tegen die de weg volledig blokkeert en heeft de brandweer gebeld. De buurt bewoonster had al bij de Gemeente gemeld dat de boom in Slechte staat is. De brandweer gaat met behulp van een motorzaag en de hoogwerker de tak weg zagen. De Grimbergerweg blijft voorlopig afgesloten.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.