Gewonde bij ongeval in Hellendoorn. (Video)

Hellendoorn – De hulpdiensten zijn woensdag ochtend 20 juli 2022 om 09:37 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Schuilenburgerweg. Ter plaatse bleek er een auto frontaal tegen een boom te zijn gebotst. De brandweer heeft samen met het ambulance personeel de bestuurder uit de auto gehaald hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De oorzaak van het ongeval is onbekend. De Schuilenburgerweg is een lange tijd afgesloten geweest het verkeer moest omrijden. Een bergingsbedrijf moet de zwaar beschadigde auto afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.