Auto in brand in garagebox, flinke rookontwikkeling

Nijverdal – De brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Grotestraat voor een brand in een garagebox. In de box stond een auto die in brand. Dikke rookwolken stegen op en waren overal in het dorp te zien. De toegesnelde brandweer zette de aanval tegen het vuur in met schuim. Vlammen sloegen uit de tweede garage box toen onder toeziend oog van de bewoners de deur van de belende garagebox werd opengemaakt. De politie stuurde daarop de groeiende schare toeschouwers weg naar de tuin en voorkant van het flatgebouw. 

De brandweer wist uitbreiding naar de belendende boxen te voorkomen. Hoe groot de schade is is nog niet bekend, Voor de betrokken bewoners is de Stichting Salvage ingeschakeld. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Video Truus Brinks
Video Truus Brinks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.