Gewonde bij ongeval A1, auto botst achterop vrachtwagen (Video)

Bathmen – De hulpdiensten zijn zaterdag avond 30 juli 2022 om 19:30 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1. Ter plaatse bleek er een auto, met daar in een man en vrouw, achterop een Poolse vrachtwagen te zijn gebotst. Door de klap is de auto in de slip geraakt, en is dwars over de vluchtstrook tot stilstand gekomen. Er waren twee ambulances ter plaatse. De man is met de schrik vrijgekomen. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval waren de rechter en de middelste rijstrook afgesloten. Het verkeer werd over de linkerrijstrook geleid en er stond een file vanuit Holten richting Bathmen. De auto is met flinke schade afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’a News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.