Ongeval tussen auto en fietser bij Markelo.

Markelo – De hulpdiensten zijn zaterdag ochtend 30 juli 2022 om 10:50 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Potdijk met de Rijssenseweg-N752. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een fietser. De auto wilde vanaf de Potdijk de Rijssenseweg-N752 en zag daarbij een naderende fietser van links over het hoofd. Een botsing was het gevolg. De fietser is in een opgeroepen ambulance gecontroleerd, hij bleek niet gewond te zijn. De bestuurster van de auto kon haar weg vervolgen met lichte schade aan de auto.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.