Gewonde bij ongeval op A1 bij Enter. (Video)

Enter – De hulpdiensten zijn dinsdag avond 2 augustus 2022 om 18:38 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen drie voertuigen twee auto’s en een auto met daar achter een caravan een van de betrokken auto’s is over de kop geslagen en ligt op de vluchtstrook op de kop tegen de rechter vangrail de bestuurder daar van is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De andere bestuurders komen met de schrik vrij. Er zijn twee rijstroken afgesloten de rechter en de middelste vanuit Enter richting Knooppunt Azelo het verkeer word over de linkerrijstrook geleid. Beide auto’s moeten met flinke schade worden afgesleept. De auto met caravan kan doorrijden de caravan heeft lichte schade opgelopen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.