Kruin knapt door droogte uit boom bij Holten.

Holten – De brandweer van Rijssen is zaterdag middag 13 augustus 2022 om 17:22 uur gealarmeerd voor een stormschade aan de Aalpolsweg. Ter plaatse bleek er door een droogte een kruin uit een boom te zijn geknapt en is op de weg terecht gekomen die is door de gealarmeerde Gemeente Rijssen/Holten en politie van de weg gehaald er zijn drie takken hangen nog los hoog in de boom die moeten door de brandweer uit de boom worden gezaagd die kunnen ieder moment uit de boom scheuren en na beneden vallen op de weg. De Aalpolsweg is afgesloten de politie heeft linten over de weg gespannen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.