Bestelbus met aanhanger raakt van de N341 bij Den Ham

Den Ham – De hulpdiensten zijn maandag middag 22 augustus 2022 om 12:23 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Vroomshoopseweg-N341. Ter plaatse bleek er een een bestelbus met aanhanger van de weg te zijn geraakt door een onbekende oorzaak en is tegen een lantarenpaal gebotst over het fietspad geschoten en in de berm tot stilstand gekomen de aanhanger is van de bestelbus geschoten en sloot over geschoten en staat in de bosjes. De bestuurder is in de ambulance gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf moet de bestelbus en aanhanger afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.