Waterleiding geknapt in Rijssen.

Rijssen – Vitens is woensdag middag 24 augustus 2022 om 12:05 uur gealarmeerd voor een waterleidingbreuk aan de Holtentorensweg. Ter plaatse bleek er inderdaad een lekkage te zijn vitens is inmiddels ter plaatse en gaat de klinkers uit de straat halen en begint vast een met de hand een gat te graven tot de minikraan er is en pompt het gat leeg waar de breuk zit. De huishoudens hebben geluk er hoeft niet afgesloten te worden met dit warme weer de monteurs van Vitens konden de breuk maken en het water gewoon op de leiding laten. De Holtentorensweg is afgesloten door de werkzaamheden van Vitens.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.