Gewonde ongeval op N35 tussen Nijverdal en Wierden. (Video)

Wierden – De hulpdienten zijn maandag middag 29 augustus 2022 om 12:42 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N35. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De achterste auto had te laat in de gaten dat de auto voor hem remde en botste achterop zijn voorganger. De passagier een vrouw uit de voorste auto is met onbekend letsel naa het ziekenhuis overgebracht aan beide kanten stonden files de file vanuit Nijverdal richting Wierden was 1,3 kilometer lang en 4 minuten extra reistijd ook vanuit Wieden richting Nijvedal stond er een file van 1 kilometer en 3 minuten extra reistijd. Beide auto moesten woden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.