Flinke files op A35 bij Borne West door ongeval.

Borne – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 30 augustus 2022 om 16:33 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A35. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen drie auto’s. Er staan flinke files de file vanuit Almelo richting Borne West heeft een lente van 6,4 kilometer en 54 minuten extra reistijd. Er staat ook een flinke kijkers file vanuit Enschede naar Knooppunt Azelo van de lengte is 4,2 kilometer en 29 minuten vertraging. Er zijn vier bergingswagens ter plaatse om de auto’s af te slepen er zijn drie rijstroken afgesloten het verkeer word over de vluchtstrook geleid.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.