Kettingbotsing op N36 bij Almelo N36 afgesloten.

Almelo – De hulpdiensten zijn donderdag middag 1 september 2022 om 16:49 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N36. Ter plaatse bleek er een ketting-Botsing te zijn gebeurd tussen drie auto’s de N36 is afgesloten vanuit Almelo richting Vriezenveen het verkeer vanuit de A35 richting Vriezenveen word over de op en afrit langs het ongeval geleid daardoor staat er een flinke vanaf de A35 bij Wierden over de N36 richting Vriezenveen van 2,8 kilometer lang en 9 minuten extra Reistijd aan de andere kant vanuit Vriezenveen naar Almelo staat een kijkers file daar staat het verkeer ook vast. Twee auto’s moesten met flinke schade worden afgesleept de voorste auto kon met de lichte achter schade doorrijden. Er zijn geen gewonde bij het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.