Explosie in riool bij Wierden Brandweer met veel wagens ter plaatse.

Wierden – De hulpdiensten zijn zondag Middag 4 september 2022 om 12:56 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Looderesweg. Ter plaatse bleek er een harde knal te zijn gehoord door buurtbewoners die gelijk de hulpdiensten hebben gebeld. De brandweer is gaan meten met explosiemeters en deze geven een verhoogde waarde aan. De Looderesweg is en lange tijd afgesloten geweest. De adviseur gevaarlijke stoffen heeft in overleg met de bevelvoerder en officier van dienst plan van aanpak gemaakt en expertise vanuit de gemeente ingeschakeld.

Foto’s News United/Kevin Sand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.