Net gekochte auto beland in vangrail bij Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn maandag middag 5 september 2022 om 17:22 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N36. Ter plaatse bleek er een buitenlandse bestuurder in een scherpe bocht van de N36 naar de A35 de hard door de bocht te zijn gereden en is daarbij de macht over het stuur verloren en tegen de rechter vangrail gebotst in de scherpe bocht. De buitenlandse bestuurder had de auto net gekocht en wilde terug rijden naar het buitenland rijden wat hem nu niet meer gaat lukken. De auto is bij het ongeval flink beschadigd geraakt en moest worden afgesleept ook de vangrail heeft een beste klap gehad en staat scheef dat deel zal vervangen moeten worden. Er raakte niemand gewond wel staat er een file vanuit Almelo op de N36 naar de A35 richting Borne.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.