Ongeval tussen twee auto’s op rotonde in Rijssen.

Rijssen – De politie is dinsdag avond 6 september 2022 om 20:44 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Wierdensestraat met de Reggesingel-N350. Ter plaatse bleek er op de rotonde een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s een auto kwam vanaf de Wierdensestraat en wilde de rotonde op rijden de Reggesingel-N350 op en zag daarbij een bestuurster op de rotonde over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. de witte Volkswagen is na de aanrijding over een betonnen steen gereden die in de berm van de rotonde ligt en heeft daarbij het carterpan kapot gereden de auto moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De rechter rijstrook was afgesloten door het ongeval de politie beide het verkeer vanuit Rijssen richting Wierden over de linkerrijstrook.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.