Ongeval tussen auto en Taxibus met kinderen bij Vriezenveen. (Video)

Vriezenveen – De hulpdiensten zijn vrijdag ochtend 16 september 2022 om 07:54 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Harmsenweg met de Veeneindeweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een Taxibus in de Taxibus zaten buiten de chauffeur om ook nog is 4 kinderen die waren onderweg naar speciaal onderwijs in Ommen. De auto reed op de Harmsenweg en zag daarbij de Taxibus met daar in ook kinderen van rechts over het hoofd waardoor er een flinke aanrijding ontstond. De Taxibus met de kinderen er in en 180 graden gedraaid en op de kop in de sloot tot stilstand gekomen. De Taxi chauffeur en alle kinderen zijn door ambulance personeel gecontroleerd zij hoeven niet mee de kinderen worden door hun ouders of Familie opgehaald. De bestuurster van de witte auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Beide voertuigen moeten worden afgesleept met flinke schade.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.