Traumahelikopter ter plaatse na val van trap in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn donderdag avond 22 september 2022 om 21:50 uur gealarmeed voor een incident op de Dille. Terplaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd in een woning e is een vrouw van de trap gevallen in de woning en is daarbij ernstig gewond geraakt door de inzet van twee ambulanes en polite was eerst de Dille afgesloten later is de ambulance naar de land plek van de Traumahelikopter gereden aan de rand van de woonwijk op de Lupinelaan daar is de Trauna arts bij de ambulance ingestapt en is de ambulance naar het MST in Enschede gereden bij de traumahelikopter stonden veel mensen te kijken uit de kruidenwijk. De traumahelikopter is later vertrokken naar het MST om de Trama arts weer op te halen daarna zijn ze weer terug gevlogen naar hun basis in Volkel.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman & Daan Westenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.