Bestuurder vliegt uit de bocht en botst tegen boom bij Haarle.

Haarle – De hulpdiensten zijn zondag middag 16 oktober 2022 om 16:00 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel Tunnelweg. Ter plaatse bleek er een auto rechtdoor te zijn gereden in een bocht naar Links en is tegen een boom gebotst. De bestuurder is door ambulance personeel onderzocht en hoefde niet mee naar het ziekenhuis wel mocht hij na een blaastest met de politie mee naar het Bureau voor een blaastest waarschijnlijk heeft de man te veel gedronken. De auto flinke beschadigd geraakt en zal door een bergingsbedrijf moeten worden afgesleept.

Foto’s News United/Dick Olthof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.