Gewonde bij steekincident in Nijverdal.

Nijverdal – Om Half twaalf vrijdagavond kwam er bij de politie een melding van een steekincident aan de Bilderdijkstraat binnen. Meerdere politie eenheden en een ambulance spoeden zich ter plaatse. Aangekomen op de plek van het incident troffen ze een bloedende jongeman aan die buiten op een stoeprand zat. De verdachte jongeman die gestoken zou hebben kon ter plakke door de politie worden aangehouden. Deze is al vrijsnel door de politie naar het bureau overgebracht. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard en de ernst van de verwondingen zijn geen medelingen gedaan. De forensische opsporing is later in de nacht ter plaatse gekomen om sporen onderzoek op de PD te doen. 

Foto’s News United/Bert Kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.