Fietser ten val tegen 10% helling op Sallandseheuvelrug.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 18 oktober 2022 om 14:47 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Nijverdalsebergweg. Ter plaatse bleek er een van en vrouw op leeftijd aan het fietsen te zij wilde tegen de 10% berg op fietsen op de Sallandseheuvelrug de man kon het niet volhouden raakte uit balans en kwam ten val tegen bijna boven op de berg. De fietser is in de ambulance gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis het verkeer had wel last van het ongeval omdat de hoge berg precies in een bocht lag kon het verkeer vanuit Holten naar Nijverdal niet zien of er tegenliggers aankwamen zodat zij langs het ongeval rijden een autobestuurster is gestopt om eerste hulp te verlenen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.