Auto botst achterwaarts tegen boom op N752 bij Markelo

Markelo – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 21 oktober 2022 om 12:57 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Rijssenseweg-N752. Ter plaatse bleek er een auto in de slip te zijn geraakt, en door onbekende oorzaak omgedraaid en achterwaards tegen een boom te zijn gebotst in een weiland. De bestuurder hoefde, na behandeld te zijn in een opgeroepen ambulance, niet mee naar het ziekenhuis.

De auto moet met flinke schade worden afgesleept door een bergingsbedrijf, en de boer zal zijn afrastering van het weiland moeten repareren. Het is niet de eerste keer dat er een auto door de omheining is gegaan en in zijn weiland tot stilstand komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.