Schuur volledig uitgebrand in Nijverdal.

Nijverdal – Aan de Vondelstraat raakte zaterdag nacht 29 oktober 2022 een schuur door nog onbekende oorzaak in brand De Schuur raakte geheel verwoest bij nachtelijke brand. Ook ging een deel van de schutting verloren, de schuur van de buren liep ook brandschade op maar kon, dankzij snelle. Inzet van de brandweer, behouden blijven. De brandweer wist overslag naar de aanpalende woningen te voorkomen. 

De brandweer rukte om 1:22 uur uit. Zowel de voertuigen van Nijverdal alsmede blusvoertuigen van Hellendoorn spoedden zich ter plaatse naar de Vondelstraat. De inzet werd beloond doordat overslag kon worden voorkomen.

Foto’s News United/Bert Kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.