Ongeval tussen twee auto’s op kruising in Markelo.

Markelo – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 31 oktober 2022 om 08:23 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Lochemseweg met de N346.

Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s op de kruising een auto een zwarte Peugeot reed vanuit Diepenheim over de lochemseweg en wilde de N346 oprijden en zag daarbij een andere auto vanuit Lochem richting Goor op de N346 over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. Een bestuurder is door ambulance personeel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide auto een Peugeot en Opel raakte beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.