Vrouw uit het water gehaald bij Goor.

Goor – De hulpdiensten zijn maandag avond 31 oktobe 2022 om 22:19 uur gealarmeed voor een persoon te water aan de Zompepad. Ter plaatse bleek er een persoon te water te zijn geraakt die een hond aan het uitlaten was die werd een tijd vermist de hond werd om de vijver aangetroffen achter het station en een enige tijd later werd de persoon aangetroffen in het water en was aanspreekbaar er waren vier politieauto’s en een ambulance ter plaatse het trein verkeer is even stilgelegd door het incident. De te water geraakte persoon is met spoed naat het ziekenhuis overgebacht. hoe de wandelaar in het water is gekomen is niet bekend.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.