Vrachtwagen met melk van de weg en gekanteld bij Laren (GLD) (Video)

Laren Ge – de hulpdiensten zijn dinsdag moiddag 1 november 2022 om 17:58 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Markeloseweg. Ter plaatse bleek er een vrachtwagen met Melk van de weg te zijn geraakt en ligt gekanteld tussen de bomen. De brandweer is bezig met het voorraam er aan het uit zagen om de chauffeur uit de cabine te halen. De Markeloseweg is afgesloten Tussen Markelo en Laren Ge. Er is een Traumahelikopter gealarmeerd en geland in een open groen strook het Trauma Team heeft niks hoeven doen en konden een enige tijd later weer weg vliegen naar hun Vliegbasis in Volkel de chauffeur is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De vekeersongevallenanyse van de politie heeft ter plaatse omderzoek gedaan. De berging van de vrachtwagen zal een lange tijd in beslagnemen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.