Vrouw ernstig gewond bij val in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – Een 61 jarige vrouw is vanmiddag van hoogte naar beneden gevallen op het afvalbrengpunt aan de Fuutweg. Twee ambulances en de brandweer hadden de zorg voor het slachtoffer op zich genomen. Uiteindelijk bleek vervoer naar het traumacentrum in Enschede, met een Duitse traumaheli uit het Duitse Rheine noodzakelijk. Politie had ivm een landingsplaats enkele wegen rondom het breekpunt afgesloten.Omtrent de erst en aard van het letsel is niets bekend. Bewoners van de Gemeente Hellendoorn hebben zojuist via de app van de gemeente bericht gehad dat door onvoorziene omstandigheden het afvalbrengpunt vanmiddag gesloten is.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.