Opnieuw ongeval tussen fietser en auto in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 11 november 2022 om 15:03 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Verlengde Holterstraatweg met de Haarstraat. Ter plaatse bleek er een kind op een fiets te zijn aangereden door een auto. Het verkeer op de Verlende Holterstraatweg in de tunnel onder de Reggesingel en het spoor staat muurvast. Het kind is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis.

Op deze rotonde gebeuren vaker ongevallen tussen voertuigen en fietser of het gaat net goed dat voertuig bestuurders de fietser net op tijd zien.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.